background

Degustatie voor dé perfecte keuze

Image

Maak kennis met onze ruime waaier aan wijnen

Het is uiterst belangrijk dat u volledig achter een product staat dat u verder verkoopt of geeft als relatiegeschenk. Om deze reden komen we graag ter plaatse om uw wensen en smaak op maat samen uit te werken. Wenst u een wijnkaart samen te stellen, heeft u binnenkort een evenement of zoekt u een origineel gepersonaliseerd geschenk om uw zakenrelatie verder uit te bouwen? Contacteer ons voor een degustatie ter plaatse.

Aan de hand van onze productkennis en met onze sommelier kunnen we een mooie waaier aan variatie aanbieden: van een Brut Champagne tot een houtgerijpte Chardonnay of van een lichtroze kleurige Grenache rose wijn, kenmerkend door subtiele citrustoetsen tot een licht zoetzure zuiderse Chenin Blanc. Hebben we uw smaak toch niet in ons assortiment? We kunnen gemakkelijk via ons netwerk op zoek gaan naar de juiste wijn die geknipt is voor u.

Neem gerust contact op,
zo kunnen we zien wat we voor elkaar kunnen betekenen »

Groothandel in wijnen & champagne


We zijn vertegenwoordiger van enkele unieke wijnhuizen waardoor wij de spilfiguur zijn tussen de producent en de consument.

Meer info »
Wijngroothandel voor de horeca


In overleg met stellen we een op maat gemaakte wijnselectie samen. Bovendien leveren we 24/7 over heel België.

Meer info »
Personalisatie & relatiegeschenken


Bezorg uw gasten een onvergetelijk cadeau of ontwikkel uw eigen private label. We verzorgen graag een uniek ontwerp voor u.

Meer info »